3D visuals bekijken zonder een 3D bril

Mogelijkheden tot Real 3D en 3D layered

Van 2D naar Lenticulair 3D

Het 3D effect kennen we allemaal vanuit de filmindustrie. Maar wist u dat het ook mogelijk is voor wanddecoratie, afbeeldingen en zelfs uw reclame uitingen?

Het is tegenwoordig lastig om tussen de vele schreeuwende reclame borden op straat op te vallen met je product. Winkels worden zo ingericht dat men sneller over zal gaan tot een aankoop en reclames schreeuwen om de aandacht door middel van beelden, kleuren en teksten. Om echt op te vallen tussen deze reclame uitingen wordt er flink wat creativiteit van bedrijven gevraagd. Maar de oplossing kan simpeler zijn dan je denkt. Door het toevoegen van een lenticulair 3D effect geef je, je product net dat kleine beetje extra waardoor het opmerkelijker wordt voor uw klanten.

Wil je opvallen tussen je concurrentie of simpelweg een opmerkelijk stuk voor aan de wand hebben? Heb je een product dat je op een professionele wijze 3D bewerkt wilt hebben? Signpower maakt het mogelijk om je 2D beelden om te zetten naar 3D beelden. Zo kunnen wij al jouw beelden een speciaal effect geven. Ideaal voor bijvoorbeeld fotografen, grafisch vormgevers en reclamebureaus.

Van 2D naar lenticulair 3D

Kent je dat, het tijdrovende proces dat ten grondslag ligt aan het bedenken van reclame uitingen, product verpakkingen, decoratiebeelden etc.? Er moet worden gebrainstormd, concepten worden bedacht en rekening worden gehouden met de wensen van de doelgroep. Voor bedrijven kost het soms weken om goede reclame beelden te ontwerpen en dan is het nog de vraag of het treffend genoeg is.

En precies bij laatstgenoemde onzekerheid kan Signpower je helpen. jouw 2D beelden kunnen wij op een gemakkelijke manier van grote merkbaarheid voorzien door het plaatsen van een lenticulair 3D effect. Dit doen wij op een professionele manier waardoor je beelden, wanddecoratie of reclameborden gegarandeerd zullen opvallen tussen die van je concurrenten.

Bij het aanbrengen van het 3D effect maken wij onderscheid tussen 3D real en 3D layered. Door het hanteren van deze technieken zal het 3D effect er professioneel uitzien, uiteraard zonder dat hier een bril aan te pas komt. Het is dus niet alleen opvallend, het is ook nog eens mooi.

Het is mogelijk om zelf de 3D optimalisatie voor te bereiden. Bekijk de lenticulair aanleverspecificaties of neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent.

Voorbeelden lenticulair 3D

Veel bedrijven gingen je al voor in het omtoveren van hun product naar een opvallende 3D print. Zo hebben wij voor een bekend horlogemerk een grote, succesvolle 3D advertentie gemaakt. Bekijk het in onze 3D gallery. Het idee achter de 3D advertentie voor het horlogemerk was om op een innovatieve manier ervoor te zorgen dat (potentiƫle)klanten het hoofd omdraaien voor hun traditionele marketing reclame uitingen. Dit is een goed voorbeeld van hoe een 3D product de aandacht van je klanten kan trekken en conversie verhogend voor je winkel kan zijn.

Ga naar de 3D-gallery

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten