Van klein naar groot en van oud naar nieuw

Focus op je product of aanbieding

Lenticulair zoom-morphing

Lenticulair zoom

Met het lenticulaire zoom effect wordt het beeld op je product bij beweging vergroot of verkleind. Er wordt als het ware, het woord verraad het al, ingezoomd of uitgezoomd op de afbeelding. Ideaal voor bijvoorbeeld het vergroten van de opzichtelijkheid van de verpakking van je product of zelfs je etalage. En wat dacht je van de meerwaarde die het kan bieden wanneer dit wordt geïmplementeerd op je visitekaartje. Het logo van je bedrijf zal eruit springen en je visitekaartje zal een gegarandeerde aandachtstrekker zijn. Op deze manieren kan de lenticulaire zoom ervoor zorgen dat je product of logo meer aandacht zal genieten en naamsbekendheid/ conversieverhogend zal werken.

Een zoom kunnen wij al vanuit slechts één beeld creëren. We laten je vervolgens digitaal zien wat het resultaat zal zijn. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk digitaal de nodige veranderingen toepassen tot het product volledig naar je wens is.

Lenticulair morphing

Bij lenticulair morphing verandert het beeld op een andere manier. Middels beweging van het product wordt een nieuwe afbeelding langzaam zichtbaar over het oude heen. De beelden zullen voor je ogen overgaan in elkaar en elkaar zodoende langzaam overlappen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om van oud naar nieuw te gaan. Ben je op zoek naar een manier om je vernieuwde logo te introduceren aan je klanten? De morphing techniek kan de perfecte oplossing zijn om je klanten op een speciale wijze te tonen hoe je oude logo overgaat in het nieuwe.

Het morphing effect is lastig te begrijpen en daarom misschien het beste uit te leggen middels herkenbare voorbeelden. Neem bijvoorbeeld het nummer ‘Black and White’ van Michael Jackson. In de bekende clip van dit nummer zien we gezichten van mensen langzamerhand in elkaar overgaan. Dit is hoe onze lenticulaire morphing techniek er in de praktijk ook uit ziet.

Voor het lenticulair morphing effect zijn minimaal twee beelden nodig. Bekijk de aanleverspecificaties voor alle benodigdheden en regels omtrent het toepassen van deze techniek.

Lenticulair drukwerk

De lenticulaire drukwerktechniek van het zoom en morphing effect heeft als groot voordeel dat het voor specifieke drukwerken een grote attentiewaarde kan creeëren. Je creëert op een leuke, speelse manier een bijzondere meerwaarde voor uw product, winkel, logo etc. De zoom en morphing techniek kan zodoende bijdragen aan een belangrijk doel van elk bedrijf: onthouden worden door de klant. Dat wil jij toch ook?

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten