Beweging in een stilstaand beeld

Het wisseleffect

Lenticulair Flip-Flop

Bewegende afbeeldingen

Van lenticulaire flip-flop is sprake als twee afbeeldingen op een product om de beurten zichtbaar zijn wanneer het product bewogen wordt. Hoe ingewikkeld dat ook kan klinken, het is herkenbaarder dan je in eerste instantie wellicht zult denken. Neem bijvoorbeeld de bekende kaarten waarbij je bij het heen en weer bewegen in de hand de verschillende beelden op de kaarten ziet afwisselen van elkaar.

De techniek zorgt voor een aandachttrekkend effect die jouw product een grotere meerwaarde zal bieden.

Qua grootte stoppen wij niet bij kaarten. Het toevoegen van een lenticulaire flip-flop kunnen wij indien gewenst ook verzorgen op bijvoorbeeld (reclame)borden. Het effect zal in dat geval te zien zijn wanneer er langs het product gelopen wordt. Dit is ideaal wanneer je de attentiewaarde van je marketing uitingen wilt verhogen.

Weten hoe het flip-flop effect precies werkt? Bekijk ‘wat is lenticulair Flip-Flop?’ en lees alles over wat deze bijzondere techniek inhoudt.

Bekijk de lenticulair aanleverspecificaties om te zien wat er nodig is om een Flip-Flop te maken.

Mogelijkheden lenticulaire flip-flop

De meeste mensen kennen het effect van de lenticulaire flip-flop techniek vooral van de bewegende kaarten, maar weten niet dat de mogelijkheden nog veel verder gaan. Wil je een opzichtelijk reclame bord? Of komt er een verjaardag aan en wil je een kalander geven met een mooi extra effect? Ook hiervoor kan Signpower het flip-flop effect voor je toevoegen. Van kaarten tot wanddecoratie en van kalenders tot (reclame)borden, wij geven jouw product een speciaal effect.

Daarnaast maken wij ook onderscheid tussen verschillende typen flip-flop. Het effect kan namelijk op meerdere manieren een speciaal resultaat aan je (lenticulaire) afbeelding geven. Signpower maakt vier verschillende typen mogelijk.

Als eerste is er de keuze voor het ‘aan-uit’ effect, wat ook precies dat inhoudt. Een donkere afbeelding wordt met een lichte afbeelding afgewisseld. Wanneer je het product vervolgens heen en weer beweegt zal het lijken alsof het licht aan en uit gaat. Daarnaast is er een mogelijkheid tot een ‘open-dicht’ effect, een kleurverandering in de afbeelding of een ‘oud-nieuw’ effect. Bij laatstgenoemde kun je via de wisselbeelden bijvoorbeeld kunstobjecten van oud naar nieuw laten veranderen.

Maar waarom dan een lenticulair flip-flop beeld?

Simpelweg omdat een lenticulair flip-flop beeld een opmerkelijke meerwaarde is voor je etalage, instore reclame of interieur decoratie. Het geeft jouw producten of reclame uitingen een hoge attentie waarde. Wil je opvallen op die beurspresentatie? Wil je dat (potentiële) klanten de naam van je bedrijf onthouden of een onuitwisbare indruk maken met je product? Lenticulaire flip-flop beelden kan dit voor jouw product of merk mogelijk maken. De flip-flop techniek zorgt ervoor dat alle aandacht op uw product gericht zal zijn en kan derhalve conversieverhogend werken. Bedenk maar hoeveel aandacht een kaart krijgt waarop de bijzondere techniek is toegepast. De mate van aandacht zal alleen maar groter zijn naarmate het product groter of uitgebreider is.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten