Laat je reclame tot leven komen

Beweegt met je mee

Lenticulair animatie

Opzoek naar animatie of filmfragment met een lenticulair effect? Bij Signpower bent u aan het juiste adres. Wij maken binnen de lenticulaire animatie onderscheid tussen drie verschillende soorten:

  • Bewegende kaarten
  • Lenticulaire GIF
  • Filmfragment

Bewegende kaarten

De lenticulaire animatie techniek is een effect op een product (afbeelding, kaart, foto) waardoor het lijkt alsof er een bewegende animatie te zien is. Hierbij kan je denken aan een persoon die van links naar rechts loopt, of een oog dat door de beweging van het product knippert. De lenticulaire animatie zal ervoor zorgen dat het lijkt alsof de afbeelding op je product ‘leeft’ zodra jij het product heen en weer beweegt.

Met drie á vier beelden kunnen wij een bewegende kaart al prima animeren. Let wel op. Voor lenticulaire animatie geldt namelijk: hoe meer beelden er zijn, des te groter de kans op ghosting* of vertroebeling. Houd bij de aanlevering van je beelden dus rekening met de hoeveelheid en de kwaliteit.

* van ghosting of vertroebeling is sprake als een beeld (licht) zichtbaar blijft achter andere beelden en de beelden van de animatie derhalve minder sterk op zichzelf staan. Dit kan bijvoorbeeld komen door een niet volledig zuiver beeld of door het plaatsen van twee beelden over elkaar die sterk tegen elkaar afsteken (zwart i.c.m. wit)

Lenticulair animatie GIF of filmfragment

Is een lenticulaire animatie niet precies wat je zoekt? Geen probleem. Signpower beperkt zich niet enkel tot bewegende afbeeldingen. Wij kunnen met onze technieken ook beelden omzetten in bijvoorbeeld animated GIF’s of korte filmfragmenten. Wil je indruk maken met vernieuwende marketing? Wil je indruk maken op een (beurs) presentatie? Of wil je gewoonweg de etalage van je winkel een extra aandachtstrekker geven? Wij kunnen de lenticulaire animatechniek voor je toevoegen of om zetten naar bewegend beeld. De optie voor lenticulaire animated GIF is al mogelijk vanaf 10 beelden.

Ook wanneer je bewegend beeld wilt vertalen naar een lenticulaire afbeelding kan je contact met ons opnemen. Wanneer je bijvoorbeeld fragmenten of gedeelten van een film graag als lenticulair animatie beeld wilt hebben kunnen wij dit mogelijk maken. Kijk bij de lenticulair aanleverspecificaties of neem contact met ons op als je vragen hebt over mogelijkheden of over onze gehanteerde techniek. Mocht je twijfelen over de mogelijkheden voor het toepassen van lenticulaire animatie op je (bewegende) afbeeldingen is het ook mogelijk om je beelden naar ons te mailen. Wij nemen graag de opties met je door.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten