3D visuals bekijken zonder een 3D bril

Mogelijkheden tot Real 3D en 3D layered

Lenticulair 3D real- 3D layered

Lenticulair drukwerk 3D

Wil je een mooie versiering voor aan de muren in huis? Of wil je een aandachtstrekker voor de etalage van jouw winkel? Bij Signpower kunnen wij jouw afbeeldingen omtoveren in een lenticulair 3D drukwerk, waardoor uw product te allen tijden in het oog zal springen.

Waarom dan 3D drukwerk? Horen we je denken. Heel simpel gezegd zorgt het lenticulaire 3D effect voor net dat kleine beetje extra om jouw product niet alleen indrukwekkender maar ook opvallender te maken voor potentiële klanten. Dit maakt het diepte effect perfect inzetbaar voor reclamedoeleinden, etalage inrichtingen en beurspresentaties.

Een lenticulair 3D effect zorgt simpelweg voor een voorsprong op de marketing uitingen van je concurrenten. Gun jezelf die voorsprong. Neem contact met ons op of bekijk de lenticulair aanleverspecificaties om te zien wat er nodig is om jouw foto of product lenticulair 3D real of 3D layerd te maken.

3D wanddecoratie voor in huis

Liever het 3D effect op een particuliere wanddecoratie of afbeelding? Dat is geen probleem, ook voor deze wensen kan Signpower je te hulp schieten. Zo kunnen wij ook je foto’s, grafische beelden en afbeeldingen van een professioneel diepte effect voorzien. En wist je dat het ook mogelijk is om je 2D kunstobjecten om te zetten naar lenticulair 3D? Zo creëer je met de extreme diepte een bijzondere waarde aan uw interieur decoratie. Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke wensen.

3D layered en 3D real

Het creeëren van het 3D effect gaat bij ons op een professionele manier, zodat het resultaat er mooi en verzorgt uit ziet. Zo zijn wij in staat om een diepte-effect in het drukwerk te laten ontstaan waardoor het lijkt alsof het product tastbaar is, zonder dat u daar een bril voor nodig heeft. Signpower hanteert twee technieken om dit diepte-effect mogelijk te maken: 3D layerd en 3D real.

Bij 3D layerd wordt een extreme diepte bereikt door de verschillende, platte lagen van de afbeelding over elkaar te leggen en deze hierbij ietwat te laten overlappen. Bij een foto kan dit worden bereikt door het combineren van bijvoorbeeld een (portret)foto of object met een achtergrond. Let wel op dat deze achtergrond niet enkel bestaat uit een effen kleur, hier kan namelijk geen diepte in gecreëerd worden. Denk aan de lagen waarin de foto moet worden opgedeeld: bij een effen achtergrond is het indelen in lagen niet mogelijk.

Een 3D layerd foto is mogelijk vanaf twee lagen tot maximaal acht lagen. Ideaal voor portretfotografie, bruidsfotografie en emotie aankoop.

Voor lenticulair 3D real maakt Singpower gebruik van speciale technieken en software om ervoor te zorgen dat u werkelijk deels om het product in uw foto heen kunt kijken. Dat wil zeggen; door technische handelingen kan Signpower uw 2D foto echt 3D maken, zonder dat u hier een bril voor nodig heeft.

Ga naar de 3D-gallery

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten